Качаем фильмы,музыку,игры,софт и многое другое бесплатно

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Качаем фильмы,музыку,игры,софт и многое другое бесплатно » Другое » Порадьте добрий гріль в Дніпрі

Порадьте добрий гріль в Дніпрі

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Порадьте, який гриль найкраще купити в Дніпрі? Я хочу приготувати смачну їжу на дачі, але не знаю, який гриль краще взяти. Може, хтось порадить якийсь хороший варіант?

Отредактировано Dvoretzsku (2023-03-10 15:30:21)

0

2

Як на мене, вибір досить великий. Залежно від того, на скільки ви хочете витратити гроші, які маєте вимоги до грилю, то можна знайти багато варіантів. Я особисто вибирав варіант тефаль.

0

3

Я дивився в інтернеті, але мені складно зрозуміти, який гриль краще. Тому я звернувся до вас, можливо ви зможете мені порадити. Думаю що ви мене зрозумієте, що новачку дуже важко щось купити самому.

0

4

Dvoretzsku написал(а):

Порадьте, який гриль найкраще купити в Дніпрі? Я хочу приготувати смачну їжу на дачі, але не знаю, який гриль краще взяти. Може, хтось порадить якийсь хороший варіант?

Якщо ви шукаєте якісний гриль https://allo.ua/ua/dnipro/grili-i-rokletnicy/ за помірну ціну, то я можу порекомендувати модель Weber Spirit II E-210 GBS. Його можна купити в магазині "Allo" в Дніпрі. Цей гриль має два горілки, зручні колеса для пересування, термометр для контролю температури, а також різноманітні можливості для готування. Ідеальний вибір для тих, хто любить проводити час на природі з друзями та сім'єю.

Я осьо як кажу, мены прям подобається варіант від Вебер, та також можу вам порадити подивитись на моделі від Тефаль, тому що вони також дуже якістні, тільки в них цінник трохи завишений, але це для кого як..

https://i.postimg.cc/kX0KMvWd/1-892-68.jpg

Отредактировано fRendliFire (2023-03-10 15:41:56)

0

Вы здесь » Качаем фильмы,музыку,игры,софт и многое другое бесплатно » Другое » Порадьте добрий гріль в Дніпрі

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно